foto behang

Foto behang in de praktijk

Vorige slide
Volgende slide
foto behang

MATERIALEN EN KWALITEIT FOTOBEHANG

Fotobehang wordt gemaakt op basis van behangpapier of vliesbehang. Bij behangpapier moet het papier zelf ingesmeerd worden met lijm terwijl je bij vliesbehang direct de muur mag insmeren. Vliesbehang gaat ook geen blazen vertonen of lichtjes krimpen.

Dit kan bij gewoon behangpapier wel het geval zijn. Als nadeel geldt dat fotobehang van vliesbehang tot 3 maal duurder is dan gewoon behangpapier. Tegenwoordig bestaat er ook al fotobehang zonder lijm. Je hoeft dan enkel nog water aan te brengen op de muren om de print te bevestigen.

FOTOBEHANG ASSORTIMENT

Fotobehang kan je kopen in tal van originele prints. Zo kan je een stedelijke omgeving zoals New York in huis halen of een rustgevend stukje natuur uit Canada. Ook abstracte kunstwerken en uitvergrote bloemen kunnen je interieur een frisse uitstraling geven. Enkele voorbeelden: 

Vorige slide
Volgende slide

FOTOBEHANG OP MAAT

Je eigen fotobehang ontwerpen is ook perfect mogelijk. Zo kan je op ludieke manier de mooiste familiemomenten vereeuwigen op de muur. Afhankelijk van de oppervlakte schommelt de kostprijs van zelfgemaakt fotobehang tussen de 50 en 75 euro per vierkante meter. Bij het ontwerpen van je eigen fotobehang kies je bij voorkeur foto’s met een hoge resolutie.

Meer Informatie
Meer Projecten